Bericht over lijsttrekker Kees Kraanen

Helaas bereikte ons dit weekend het bericht dat bij onze lijsttrekker darmkanker is gediagnosticeerd. Kees kampt sinds enige tijd met gezondheidsklachten, waarvan de oorzaak lange tijd niet kon worden vastgesteld. Onlangs is bij onderzoek een tumor in de darmen aangetroffen.

Kees start op korte termijn met een curatief behandeltraject. Deze behandeling is gericht op volledige genezing en de verwachtingen zijn redelijk positief. Het traject zal bestaan uit bestraling en chemotherapie, dan een periode van enkele weken zonder behandeling, gevolgd door een operatie in juni. Kees zal zijn werk als wethouder voortzetten zover zijn gezondheid dat toelaat. 

Kees zal tevens aanblijven als lijsttrekker van VVD Amersfoort bij de verkiezingen op 14-16 maart. Zijn publieke optredens als lijsttrekker zullen worden overgenomen door Maarten Flikkema, de nummer 2 op de lijst en de huidige fractievoorzitter. Dit om Kees de ruimte te bieden te werken aan zijn herstel.

Wij allen wensen Kees veel sterkte toe in de komende weken en we hebben er alle vertrouwen in dat hij zich snel weer in goede gezondheid bij de campagne zal voegen.